WeSquare Praten met Sinterklaas

PRATEN MET SINTERKLAAS

Wij hebben samen met Smart Movies een Sinterklaasfilm ontwikkeld waarbij kinderen door het geven van eenvoudige stem-instructies het verloop van de film kunnen bepalen.
De film bestaat uit ludieke verhaallijnen die worden gespeeld door de personages piet, tante Steef en Daggoe. Daggoe is een speelgoed hond die uit zijn doos is ontsnapt omdat hij zijn verlanglijstje graag aan de Sint wil voorleggen.

De kinderen kunnen met Sinterklaas en eerder genoemde personages in gesprek, hierdoor ontstaat er een fantastische interactieve Sinterklaasbeleving.
Het is mogelijk om Sinterklaas flink in de maling nemen als de kinderen daartoe opdracht geven. De kinderen regisseren dus als het ware hun eigen Sinterklaasfilm.
De film is eenvoudig van opzet en kan worden bekeken door kinderen vanaf drie jaar.
Het is natuurlijk ook mogelijk om jongere kinderen te begeleiden omdat de film ook leuk is voor volwassenen. Omdat de film over verschillende scenario’s (lees filmroutes) beschikt kan kijken zeer verslavend zijn.

U kunt de film medio november 2018 bestellen. We werken op dit moment aan de laatste grappen en grollen. Met de kortingscode op zak ontvangt u automatisch een SMS of een e-mail als de film beschikbaar is.
We hebben een introductieprijs van € 15,00 voor 11 movie-tickets vastgesteld.
Met korting betaalt u € 12,50. De kinderen kunnen de film hiervoor 11 keer bekijken.
We doneren per set van 11 movie-tickets automatisch € 0,50 aan de Stichting Speelgoed voor kinderen. Deze Stichting koopt speelgoed voor kinderen met ouders met een kleine portemonnee. Wij willen alle kinderen blij maken!

Als u uw e-mail adres alvast registreert op de website ontvangt u per e-mail een cadeaubon van € 2,50. U betaalt dan € 12,50 voor de film.

WeSquare Stichting Speelgoed voor kinderen

De film kan worden bekeken op MAC- of Windows computers met een internetverbinding. Als onze filmapplicatie toegang heeft tot de microfoon van uw computer, kunnen de kinderen aan de slag!

Trailer Praten Met Sinterklaas from Smart Movies on Vimeo.

You want the same?

Get in touch with your partner for websites, apps and Oracle Service Cloud implementation and customizations:
WeSquare B.V.
+31 321 841 655
info@wesquare.nl
www.wesquare.nl

 

CHECK THE WEBSITE