saleonly-news


Dé online uitverkoop winkelstraat van Nederland is LIVE

Na 8 maanden hard werken en het koppelen van meer dan 750 feeds (van vele shops uit affiliates) met alleen maar de sales is het dan zover.

Met Saleonly.nl werd deze week een nieuwe affiliatesite gepresenteerd. Het onderscheid met de forse concurrentie zit hem volgens de oprichters in de gebruiksvriendelijkheid en de focus op aanbiedingen: ‘Wij maken uitverkoopjes voor de consument overzichtelijk.’

Filters
Via de hoofdcategorieën op Saleonly.nl kunnen koopjesjagers zoeken naar aanbiedingen bij honderden shops. Daarbij kunnen ze filteren op onder andere merk, kleur en maat. Door een account aan te maken blijven geselecteerde deals bewaard.

Productfeeds
De site en het cms van Saleonly.nl zijn op maat gemaakt, vertelt salesmanager Guanito Leeuwin aan Twinkle. Er is veel tijd besteed aan het schoonmaken van productfeeds, die dagelijks worden geüpdate. ‘Het systeem is zelflerend, maar er komt ook veel handwerk bij kijken. We zijn een publisher die staat voor kwaliteit.’

Aanbod
Op Saleonly.nl is aanbod te vinden van onder andere Asos, Blokker, Hema, Forever21, Pixmania, The Sting, V&D en Wehkamp. De affiliatesite is onderdeel van Vindingrijk Media.

SaleOnly.nl