WeSquare - HorseInfo

APP, WEBSITE, CMS FOR HORSEINFO

Info

For HorseInfo we have done the design and developement of their app, website & CMS :
– Website: .Net/C#
– App: Xamarin Forms (Android & iOS)
– CMS: .Net/C#
– Database: mySQL
– Rsponsive UI: Bootstrap

Specifications

– APP – Login/Register, myProfile, myHorses, myStables, myMessages, myFriends, myPlanning, myAgenda, Dashboard
– CMS – Create customized CMS (based on our WeSquare CMS)
– CMS – Stables, Facilities, Services, Reservations, Planning, Invoicing, Messages, Dashboards, Reports
– WEBSITE & APP – UI unique design for the client
– WEBSITE – SEO
– WEBSITE – Product Landingpage (introducing the app)

About HorseInfo
Horse Info is de app voor alle communicatie en administratie op een pensionstal. Speciaal ontwikkeld door en voor stalhouders en paardeneigenaren.

Op een stal wordt elke dag veel gecommuniceerd via veel verschillende kanalen. Over de verzorging van de paarden, de beschikbaarheid van faciliteiten en het inplannen van lessen of evenementen. Met deze handige en overzichtelijke app gaat alle communicatie tussen de stalhouders en zijn/haar klanten of tussen paardeneigenaren onderling via 1 duidelijk, modern en gebruiksvriendelijk communicatiemiddel. Altijd te gebruiken; thuis, op stal of onderweg.

Voor Stallen & Paardeigenaren

Horse Info is de app voor alle communicatie en administratie op uw pensionstal. Speciaal ontwikkeld door en voor stalhouders en paardeneigenaren.

Op een stal wordt elke dag veel gecommuniceerd over de verzorging van de paarden, de beschikbaarheid van faciliteiten en het inplannen van lessen en/of evenementen. Met deze handige en overzichtelijke app gaat alle communicatie tussen stalhouder en zijn/haar klanten of tussen paardeneigenaren onderling via 1 duidelijk, modern en gebruiksvriendelijk communicatiemiddel. Altijd te gebruiken; thuis, op stal of onderweg.

HorseInfo_Website

Alle gegevens van uw klant en zijn/haar paard kunnen in Horse Info worden opgeslagen. Ook als een paard medicijnen nodig heeft of wie de hoefsmid of dierenarts is. Zet het in Horse Info en alle mensen die het moeten weten, zijn direct op de hoogte. Per paard kan er een eigen agenda worden bijgehouden. Er is een duidelijk overzicht van de beschikbare faciliteiten op uw stal met daarbij een rooster per faciliteit om ieders activiteiten makkelijk in te plannen. Iedere klant of bijrijder kan thuis al zien of iets beschikbaars is en direct inplannen. Makkelijk en heel overzichtelijk.

Je kunt berichten versturen naar 1 of naar meerdere klanten. ook mededelingen, het aankondigen van wedstrijden of evenementen en het voorstellen van een nieuwe klant kan via deze app. Uw klanten krijgen dan direct een berichtje op hun telefonn dat er een nieuw bericht is geplaatst. Klanten kunnen ook onderling met elkaar communiceren via deze app.

Voor staleigenaren is Horse Info ook als managementtool te gebruiken. Taken kunnen makkelijk verdeeld worden tussen het personeel of stagiaires. Dit kunt u op elk gewenst moment invoeren en waar u maar wilt. Uitgevoerde taken kunnen op klantniveau worden bijgehouden en worden direct geadministreerd in het bijbehorende CMS systeem. En indien gewenst ook direct op de factuur gezet. Uw vaste abonnementen, maar ook diensten die u per keer aanbiedt kunt u makkelijk in het systeem bijhouden en per klant opslaan.

Development

.Net/C#, Xamarin, HTML, JQuery, mySQL, JavaScript, Bootstrap.

You want the same?

Get in touch with your partner for websites, apps and Oracle Service Cloud implementation and customizations:
WeSquare B.V.
+31 321 841 655
info@wesquare.nl
www.wesquare.nl

 

CHECK THE APP CHECK THE WEBSITE